NADAL A L'HOSTALERIA
Com s'adapta l'hostaleria al Nadal per atreure clients?
La decoració, la gastronomia, les llums i la música transformen els hotels.
Madrid - Publicado el - Actualizado
2 min lectura
Del 24 de novembre al 7 de gener el grup Gallery Hotels llança Dive Into Xmas convertint el seu vaixell almirall de Barcelona.
Una iniciativa pionera per a connectar als seus hostes amb les tradicions nadalenques de cada destí. L'objectiu és convidar al client a submergir-se a la ciutat i a viure-la com ho faria un local i en aquest cas, el Nadal de cada destí comença també en els espais privats de l'hotel: les habitacions.
Mercats ambulants per a la ciutadania
Gallery Hotel, entre Passeig de Gràcia i Rambla Catalunya, té una atractiva perspectiva urbana i està connectat amb els jardins del Palau Robert.
Durant les festes de Nadal l'hotel s'obre a la ciutat i acull del 17 al 20 de desembre el seu tradicional Christmas Market, ple de paradetas per a realitzar compres de moda i complements; i del 3 al 5 de gener, el Market de Reis, perquè els barcelonins i visitants triïn el millor regal.
Plats amb essència local i un toc innovador
El restaurant Sintonia a Barcelona és garant de la millor gastronomia nadalenc. Amb el xef Pablo Tomás al capdavant, proposa entrants sorprenents com el brioix de truita fumada o el salpicó de mol·luscos i algues; plats fortament arrelats a Catalunya com la escudella i carn d’olla, els canelons de rustit amb tòfona i trompetes de la mort, o el pollastre farcit a la catalana.
Iniciativa solidària per als nens de Sant Joan de Déu
Així es repeteix enguany la proposta solidària per a convidar a locals i hostes a deixar regals i joguines al costat del gran arbre de Nadal que presidirà l'hall a Barcelona. Tots els presents seran lliurats a la Fundació Sant Joan de Déu de Barcelona.
A Migdia a COPE Catalunya hem parlat de l'apatació al Nadal amb la directora i gerent de l'hotel Lourdes Grau (àudio).