Migdia COPE a Catalunya i Andorra (27/10/2023) - 14:20

Les agències de viatges han registrat avui cues per contractar una escapada de l'Imserso. És el segon dia en què es poden reservar viatges però l'afluència de persones es manté.

00:00

Carlos Losada

Barcelona - Publicado el - Actualizado

1 min lectura

Les agències de viatges han registrat avui moltes cues per contractar una escapada de l'Imserso. És el segon dia en què es poden reservar viatges però l'afluència de persones es manté. Enguany s'ofereixen gairebé 900.000 places, 70.000 que en la temporada anterior.

L'alcalde de Barcelona Jaume Collboni ha comprovat com és de difícil governar amb només 10 regidors. L'oposició li ha tombat l'aprovació de les ordenances fiscals per al 2024. La proposta del govern socialista ha quedat aparcada i tampoc ha prosperat la taxa de terrasses pactada amb el Gremi de Restauració, que tot i votar-se per separat només ha obtingut els vots favorables de PSC,PP i Vox.

I ens fem ressó d'una sentència que ens ha deixat sorpresos. El TSJC obliga a readmetre a una treballadora acomiadada per orinar en els estris d'una cafeteria de Barcelona.

Programas

Último boletín

18:00H | 19 SEP 2024 | BOLETÍN