Converses Gastronòmiques

Parlem dels millors “cócktails” de Girona

Redacción digital

Madrid - Publicado el - Actualizado

2 min lectura

Els millors restaurants i els millors cuiners tenen un punt de trobada en el programa “Converses Gastronòmiques”.

Cada divendres a partir de dos quarts de dues del migdia, en Paco Baso parla amb els millors xefs de la cuina de casa nostra.

Quina és la millor recepta? Quines són les jornades gastronòmiques més interessants? Quin és el punt preferit de cocció? Quins són els productes més deliciosos de la nostra terra?

Paco Baso ho coneix tot i a tothom. La Gemma de la botiga Genciana de Girona sempre ens dona bons consells per mantenir la figura i la salut. Per la seva part en Pere Mià ens parla del seu hort i dels seus rostits ben cuits i sempre al punt, en el restaurant Can Mià a Palol de Revardit.

Més enllà dels actors professionals de la cuina i dels restaurants, en el programa també intervenen personatges populars per parlar-nos dels seus plats preferits. Un escriptor de renom ens comenta el seu vi preferit. Un cantant famós reconeix les seves preferències culinàries. Tothom hi pot dir la seva! Les nostres comarques també atrauen a milers de persones buscant els millors hotels i els millors paisatges gironins. Les millors opcions passen pel programa. Amb el suport de la Diputació de Girona coneixerem també, aquells productes que porten la denominació de Girona excel·lent! El nostre és un programa de ràdio que compte amb els millors ingredients.

Els vins i caves també tenen el seu protagonisme i d’aquesta forma arriben al programa els millors productors de casa nostra. Quin vi hem de maridar amb un formatge? Quin hi posem per aquest peix? I per una carn vermella? Les respostes les tenim en el programa. Cellers, sommeliers, tots venen a les converses gastronòmiques coneixedors de que el programa és un dels preferits per la creixent i nombrosa audiència de Cope a Girona.