mercè 2024

Cadena 100 porta l'escenari amb més concerts per La Mercè

Actuaran Coco, Mama Dousha, Sexenni, Guillem Roma, Alfred Garcia i tancarà la nit Marlon

Marlon tancarà els concerts a l'escenari de Cadena 100

Marlon tancarà els concerts a l'escenari de Cadena 100

Redacción COPE Cataluña

Barcelona - Publicado el

3 min lectura

CADENA 100 sempre són sinònim dels millors concerts. I aquest any, l'escenari CADENA 100 és el més nombrós pel que fa a actuacions que passaran pel seu escenari al carrer Menéndez Pelayo de Barcelona. La data es demà dissabte 21 de setembre.

coco

L'espectacle de COCO a l'escenari CADENA 100 promet una experiència que tots recordarem

L'espectacle de COCO a l'escenari CADENA 100 promet una experiència que tots recordarem

El grup COCO és una revelació en el panorama de les versions que destaca pel seu empoderament femení i la seva energia desbordant. 

Amb quatre membres més que carismàtiques, COCO ha conquerit els cors dels seus fans gràcies a la seva habilitat per fusionar cançons i connectar profundament amb el públic i la festa.

Una proposta única, irreverent, exòtica i original, l’espectacle de COCO a l'escenari CADENA 100 promet una experiència que tots i totes recordarem per la seva intensitat i capacitat de fer-nos sentir vius, amb una fusió de ritmes urbans, hip-hop i pop que és la seva marca registrada.

mama dousha

Mama Dousha, el nom artístic del músic i cantant barceloní Bruno de Fabriziis

Mama Dousha, el nom artístic del músic i cantant barceloní Bruno de Fabriziis

Mama Dousha, el nom artístic del músic i cantant barceloní Bruno de Fabriziis, s’ha convertit ràpidament en un dels referents de la nova onada de pop urbà en català.

Un estil molt personal, ofereix una fusió de música electrònica, cançó d’autor i pop urbà, alhora que destaca la presència de la guitarra espanyola als seus temes.

Amb èxits com Rikiti o Que chévere del seu disc de debut, ha conquistat les llistes d’èxit i acumula milions de reproduccions a les plataformes digitals, on s’ha guanyat el cor del públic amb lletres plenes de sensibilitat i tendresa. 

Al seu directe a l'escenari CADENA 100 estarà acompanyat dels músics Gigi Ros als teclats i percussions, Abel Fuster (Scotty DK) a la guitarra i veus i Marta Urdiales a la bateria.

sexenni

Els lleidatans Sexenni amb una essència bon rotllera i irònica a l'escenari CADENA 100

Els lleidatans Sexenni amb una essència bon rotllera i irònica a l'escenari CADENA 100

Sexenni és un grup lleidatà de pop que viu a cavall entre les diferents facetes de la música urbana i festiva, amb una essència “bon rotllera” i irònica que dona un toc fresc i informal a la seva música.

Després del seu primer àlbum Retrats, el grup ha anat un pas més enllà amb Supernova, un àlbum que abraça la vulnerabilitat i la sinceritat, sense apartar-se de la seva ironia característica i que presentaran a l'escenari CADENA 100

Segueix una clara línia sonora pop i s’aventura amb temes disco, música d’arrel festiva o cançons més fosques, introspectives i electròniques.

guillem roma

Guillem Roma irradiarà d'optimisme, màgia i proximitat l'escenari CADENA 100

Guillem Roma irradiarà d'optimisme, màgia i proximitat l'escenari CADENA 100

Guillem Roma és un artista que irradia optimisme, màgia i proximitat a través de la seva música. La seva perspectiva vital i quotidiana ens convida a reflexionar sobre la manera com vivim, els nostres valors i com evolucionem.

A la música de Guillem Roma hi trobem influències de tradicions llatinoamericanes i ritmes balcànics que s’imbueixen dels colors mediterranis, fusions que també es deixen veure en el seu últim projecte, Postureo Real. 

Guillem Roma s'ha consolidat com una figura destacada en el panorama musical contemporani i ho podràs comprovar a l'escenari CADENA 100.

alfred garcía

Alfred García transportarà el públic de l'escenari CADENA 100 a un viatge emocional

Alfred García transportarà el públic de l'escenari CADENA 100 a un viatge emocional

Amb una posada en escena inspirada en els seus videoclips i arranjaments musicals especialment creats per al xou, Alfred García transportarà el públic de l'escenari CADENA 100 a un viatge emocional, des dels temes del seu disc 1016 fins als seus últims senzills Els teus ulls o Llamas en el cielo.

Un moment per gaudir de les seves cançons més conegudes i de sorpreses especials, incloent-hi convidats i col·laboracions que no ens esperem i que portaran màgia a aquest directe. 

No deixis passar l’oportunitat de submergir-te en l’univers musical d’Alfred García amb una atmosfera carregada de la seva energia característica i molta passió.

marlon

Marlon tancaran l'escenari CADENA 100

STEVEN BERNHARD

Marlon tancaran l'escenari CADENA 100

Marlon, l’aclamat grup musical arriba a la Mercè a l'escenari CADENA 100 amb la seva nova gira Que se caiga el cielo tour per continuar explorant l’amor en totes les seves facetes. 

Els directes del grup són espectacles plens d’energia i emoció. Amb una combinació de ritmes contagiosos i lletres profundes, Marlon promet una nit inoblidable per als amants de la música en la festa més gran de Barcelona.

Una ocasió única per ballar, emocionar-te i connectar amb la música d’un dels grups més destacats de l’escena actual. Vine i deixa’t endur per la màgia de Marlon en una nit que promet ser inoblidable.

Escucha en directo

Directo

COPE BARCELONA

Herrera en COPE

Herrera en COPE

Con Carlos Herrera

Lunes a viernes de 06:00h a 13:00h

Programas

Último boletín

10:00H | 20 SEP 2024 | BOLETÍN